Porta a Porta en el programa de millora social del Pla de Barris de l’Escala

Data:  2017-18

Encàrrec: Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Objectiu: Realització d’un porta a porta a totes les cases del nucli antic de la població de l’Escala per tal de conèixer de primera mà la realitat social del barri i les necessitats dels veïns i veïnes.

Detall: Agrup360 va dur a teme el Porta a Porta en el marc del programa de millora social del Pla de Barris de l’Escala, impulsat per l’Equip d’Inclusió i Atenció a la Comunitat de l’àrea de Benestar del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

El disseny del projecte es basa, en part, en el programa “Els serveis socials més a prop” de la Diputació de Barcelona, que té per objectiu “esdevenir un instrument proactiu d’informació, detecció i prevenció que s’integrés en la cartera dels serveis socials municipals”.

En total es va passar per més de 600 habitatges del nucli antic i es van realitzar 230 enquestes.