Estudis de Mercat

TREBALL DE CAMP

Coneix de primera mà el comportament dels usuaris/Consumidors.  . Apliquem les tècniques més adients segons les necessitats de cada projecte:  Etnografía quantitativa, Flow counting, Enquestes (CATI, CAWI), Path to Purchase, Path Tracking, entre d’altres.

SOCIAL LISTENING

Monitoritza i escolta en temps real tot el que es comenta a  internet i a les xarxes socials sobre  un tema, una marca o institució: Anàlisi d’impacte de comentaris, detecció d’usuaris més influents, anàlisi de comentaris positius i negatius.  Segmenta els resultats per geolocalització,  idioma, perfil d’usuari (edat, sexe).

NEURÒMARQUETING 

Aplicació de tècniques neurocientífiques per a estudiar els efectes que les diferents accions comunicatives tenen en el cervell humà.  El neuromàrqueting utilitza mesuraments biomètrics com l’activitat cerebral (en les diferents parts del cervell), el ritme cardíac, la resposta galvànica de la pell, entre d’altres, dels individus estudiats per obtenir-ne les respostes a diferents estímuls. Aquesta tècnica permet evitar tot el risc d’error, d’omissió o d’engany que tenen les tècniques d’investigació de mercat convencionals.

PROJECTES

Eye Tracking Olive Young i Estee Edit (Corea del Sud)

International Laundry Additive Study (LATAM i KSA)

POP UP Store Shopper Experience (Xina)